CA | ES

Ramon Alberich, nou president de la Cambra de Sabadell

El nou líder de l'ens cameral era fins ara el vicepresident

Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell | Cedida Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell | Cedida

L'empresari Ramon Alberich ha estat escollit nou president de la Cambra de Comerç de Sabadell durant un ple celebrat aquest divendres al matí. La candidatura d'Alberich, que fins ara era vicepresident de l'ens cameral, era l'única que s'havia presentat.

El vicepresident primer serà Josep Maria Martí, el segon, Leo Torrecilla, el tresorer, Joaquim Badia; i Pere Jordi Puig, Ramon Gabarró, Josep Maria Porta, Eulàlia Planas, Lluís Sisquella, Aridna Marín i Àlex Fenoll seran els vocals.

El nou president ha agraït la confiança dipositada pels membres del nou plenari i els ha animat a treballar per al lideratge econòmic "d'una de les zones més rellevants del territori". El ple ha comptat amb la presència de la secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, qui s'ha emplaçat, amb Alberich, a "treballar plegats" en l'elaboració de la nova llei de cambres.

També s’han anunciat les dates de reunió dels propers Comitè Executiu i del Ple que tindran lloc els propers dies 20 de juny i 25 de juliol, respectivament.

Més informació
Partit patronal a la Cambra: Pimec 4 - Foment 2
La Cambra tanca El Cercle i Foment obre la Cambra (amb Pimec)
Una foto històrica a la Cambra de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit