Ramon Talamàs presentarà la seva candidatura per revalidar l'actual presidència

En una trobada celebrada aquest matí, l'actual president de l'entitat ha consensuat amb el seu equip els objectius que té per a la legislatura vinent

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa | ACN Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa | ACN

Ramon Talamàs, actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa i candidat a la reelecció, ha consensuat amb l’equip que l’acompanya els principals objectius que, de revalidar el càrrec, té per a la legislatura vinent. Els objectius es concreten en mantenir l’actual línia de proximitat amb el teixit empresarial, col·laborant amb l’ampli ventall d’administracions i entitats. L'equip de l'entitat egarenca té com a principal objectiu continuar oferint serveis adequats a les empreses, a les quals es vol continuar acompanyant per potenciar la seva competitivitat i sostenibilitat.

Tot i que la legislació preveu que les candidatures per als diferents epígrafs són independents i, per tant, no estan previstes llistes globals, aquelles candidatures que de resultar elegides així com les cinc persones que designi CECOT faran costat a la voluntat de renovació de l'actual president en el seu càrrec, en cas de no haver-hi altres propostes patronals,

Només un 38% de les candidatures són ja presents en l’actual màxim òrgan de govern

Un 25% de les diferents candidatures estaran representades per empresàries i directives i, en conjunt, presenten un mix entre renovació i continuïtat, i només un 38% de les candidatures són ja presents en l’actual màxim òrgan de govern. Ubicades a diferents poblacions de la demarcació, són empreses o entitats destacades en els seus camps d'activitat.

Més info: Ramon Talamàs: "S'ha de denunciar la manca d'inversió pública a Catalunya"

Talamàs és llicenciat en Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en direcció comercial per ESADE, Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) per l’IESE, i des de juny del 2019 presideix la Cambra de Comerç de Terrassa. Enguany es presenta amb l'objectiu de revalidar el càrrec, ja que, malgrat la feina que estima que s’ha dut a terme, "en queda molta encara per perfeccionar".

Més informació
Talamàs: "La Cambra de Catalunya no tenia cap sentit"
Entre la "bonança econòmica" de Torra i l“estabilitat política” de Talamàs
Ramón Talamàs, nou president de la Cambra de Comerç de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit