Reig Jofré millora el benefici trimestral un 7,7% pels antibiòtics

La farmacèutica guanya 2,2 milions d'euros el primer trimestre i eleva la facturació un 6,7%

El conseller delegat de Reig Jofre, Ignasi Biosca El conseller delegat de Reig Jofre, Ignasi Biosca

Reig Jofre tanca el primer trimestre d'aquest any amb una xifra de negoci de 46,54 milions d'euros, el 6,4% més que la facturació del mateix període del 2017. L'àrea d'especialització tecnològica, que aporta el 50,7% de la xifra de negocis de la companyia, ha incrementat la facturació l'11,9% fins els 23,58 milions d'euros. La línia d'antibiòtics ha crescut un 16% després que s'hagin normalitzat els volums productius. L'àrea terapèutica i cura de la salut, amb el 49,3% del total dels ingressos, va aportar 23 milions d'euros, l'1,3% més que l'any passat. El benefici net fins al 31 de març va ser de 2,2 milions d'euros, un 7,7% més que al primer trimestre de l'any passat.

La recuperació dels ingressos de la divisió d'antibiòtics que augmenten un 16%

L'Ebitda de Reig Jofre es va situar el primer trimestre en 4,7 milions d'euros, el 10,7% més que l'any passat, tot i l'increment dels costos d'explotació per l'augment de les despeses de l'àrea de màrqueting associats a les campanyes de llançament de 'Forté Pharma' i l'increment de la despesa associada al creixement de la producció.

Les inversions en la planta d'antibiòtics de Toledo durant el període del 2016-2018 van sumar 7,5 milions d'euros per muntar unes instal·lacions que incrementen un 33% la capacitat productiva de penicil·lines estèrils, més una productivitat addicional del 20% després que s'inauguri el segon semestre d'aquest any d'una nova línia d'antibiòtics.

D'altra banda, les inversions anunciades en la planta d'injectables estèrils a Barcelona per al període del 2018-2020, que arribaran fins els 30 milions d'euros, serviran per construir una nova planta de vials liofilitzats i vials líquids amb capacitat de produir 50 milions de vials en comptes dels 15 milions de vials produïts el 2016. 

Més informació
Reig Jofre invertirà 30 milions d'euros a la planta de Sant Joan Despí
Reig Jofre i LeanBio creen una 'joint venture'
Les deduccions en R+D beneficien Reig Jofré: guanya 8,8 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit