Els beneficis de Seat acceleren un 1,9% més

La companyia de mobilitat comptabilitza 216 milions d'euros entre gener i juny d'aquest any, una quantitat que representa una xifra rècord

Seat vuelve a batir un nuevo record | Europa Press Seat vuelve a batir un nuevo record | Europa Press

Seat ha comptabilitzat un benefici operatiu de 216 milions d'euros entre gener i juny del 2019, cosa que representa una xifra rècord i un increment de l'1,9% en comparació amb els 212 milions d'euros que va guanyar en el mateix període del 2018. Segons ha informat la companyia, ha tancat els sis primers mesos de l'exercici actual amb un volum de negoci de 6.266 milions d'euros, cosa que es tradueix en una pujada del 8,3% respecte als 5.786 milions d'euros que va facturar en la primera meitat de l'any anterior.

Més info: Seat, pitxitxi industrial de l'Estat espanyol

En l'acumulat de l'any fins al juny, la firma amb seu a Martorell ha superat per primera vegada en la seva història la barrera de les 300.000 unitats matriculades a tot el món, amb una xifra de 314.300 unitats, un 8,4% més. Volkswagen ha destacat que l'evolució positiva del benefici, la facturació i les vendes de Seat en el que va d'any s'explica per la demanda "particularment sòlida" dels seus models Arona i Ateca.

Així mateix, subratllen que les millores comptabilitzades tant en el volum com en el mix de vendes han impulsat un 1,9% el seu benefici operatiu semestral, cosa que va permetre més que compensar l'impacte negatiu vinculat a l'increment dels costos.

L'empresa indica que la pujada dels guanys i de les matriculacions s'ha produït en un entorn de caiguda del mercat a Europa i ressalten l'efecte en el mix gràcies a la comercialització dels totterreny, que ja representen el 43% de les vendes.

Més informació
Seat crea 100 llocs de feina a Barcelona en un nou centre de 'software'
Seat engega un 'carsharing' per a empreses
Seat fabricarà des del Prat una nova caixa de canvis per al Grup Volkswagen
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit