La diversificació de serveis eleva la facturació de Seidor un 10,4% el 2018

Seidor ha facturat 266 milions d'euros a Espanya, la qual cosa representa gairebé dos terços del volum de negoci global

Seidor celebra els seus resultats del 2018 | Cedida Seidor celebra els seus resultats del 2018 | Cedida

La multinacional catalana Seidor ha facturat 414 milions d'euros el 2018, un 10,4% més que en l'exercici anterior, i preveu arribar als 500 el 2020, ha indicat en un comunicat. La consultora especialitzada en serveis i solucions tecnològiques ha ressaltat que manté així el vuitè any consecutiu amb una tendència de creixement anual a doble dígit.

Més info: La SEBAP premia la trajectòria de MAT Holding, Relats i Seidor

El director general adjunt de Seidor, Eduard Farga, ha ressaltat que els resultats del 2018 "reforcen" l'estratègia de creixement de l'empresa basada en el mercat espanyol, la internacionalització i la diversificació de l'oferta de serveis. "Hem complert, de nou, amb els objectius plantejats: creixement a doble dígit per superar els 400 milions de facturació a nivell global", ha celebrat Farga. Aquest creixement també s'ha reflectit en un augment global del 17% de la plantilla el 2018, fins als 4.762 professionals, la meitat dels quals treballen a Espanya.

Seidor ha facturat 266 milions d'euros a Espanya, la qual cosa representa gairebé dos terços del volum de negoci global, ha remarcat la consultora. En aquest sentit, el director general adjunt de Seidor, Alejandro Daniel, ha exposat que el creixement de la plantilla a Espanya durant el 2018 ha estat del 15%.

Més informació
Seidor compra la murciana Inforges
Seidor i Esadecreapolis s'alien per digitalitzar les pimes
Seidor vol reforçar-se a l'Àfrica
Avui et destaquem
El més llegit