Tech&Play creix i presenta una quarantena d’activitats tecnològiques

El festival organitzat per MWCapital, tindrà lloc del 25 al 28 d’abril i portarà tallers, debats i espectacles per donar a conèixer les darreres innovacions tecnològiques

Tech&Play portarà més de 40 activitats tecnològiques | Cedida Tech&Play portarà més de 40 activitats tecnològiques | Cedida

Mobile World Capital Barcelona ha presentat avui la segona edició de la Tech&Play, el festival que acosta a tota la ciutadania els darrers avenços tecnològics i que enguany explorarà àmbits com la robòtica, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat, les realitats immersives o el gaming, entre d’altres. L’esdeveniment creix tant en durada com en nombre de propostes per a tots els públics, amb més de 40 activitats tecnològiques i la participació de 30 ponents.

Del 25 al 28 d’abril, la Tech&Play portarà al recinte Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona, un total de 15 experiències tecnològiques i una desena de tallers per explorar la tecnologia, així com un ampli programa de diàlegs entre experts de diferents camps i espectacles on es fusionen l’art i la tecnologia. Un festival per a tothom on conèixer i experimentar, de forma lúdica, gratuïta i educativa, les noves tecnologies que estan transformant la nostra societat, i que es completarà el diumenge amb un Family Day dedicat als més petits.

Ciberseguretat, habilitats steam i IA: els eixos de la Tech&Play

El festival també serà el centre de l’intens debat entorn de l’ús de les noves tecnologies amb sessions que abordaran temes clau com els drets digitals, les pantalles a l’entorn familiar, la ciberseguretat entre els adolescents, les habilitats steam o la IA aplicada a la creació artística. A la Tech&Play dialogaran referents com la cantant i compositora Maria Arnal, que portarà la seva proposta que experimenta amb el so, la tecnologia i l’art. La directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Liliana Arroyo, que debatrà amb el CIO de MWCapital, Eduard Martín, sobre l’ús de les pantalles en família.

Més info: Tech&Play trasllada les experiències tecnològiques del MWC al Teatre Lliure

També es parlarà de ciberseguretat amb Natalia de Seras, directora de Seguretat de la Informació de CaixaBank, i de dones steam amb Carlota Llacuna, de l'equip d’Innovació de CaixaBank Tech. El professor associat de la UPF, Sergi Jordà presentarà les aplicacions de la IA en el món de la música. I Barcelona School of Creativity organitzarà una de les seves populars Prompt Battle, en aquest cas enfocada a imaginar el futur de Barcelona.

A més, KIDS Barcelona, el consell científic d'adolescents de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, debatrà sobre la importància del compromís de la societat per fer que la recerca en ciències de la salut avanci. Així mateix, la Tech&Play també comptarà amb l’acte final de la primera edició de la SX3 Academy, la primera Escola de Drets Digitals a Catalunya impulsada pel 3CAT amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya per capacitar digitalment els docents i empoderar digitalment els alumnes en l’exercici dels seus drets digitals.

Tech&Play comptarà amb l’acte final de la primera edició de la SX3 Academy

La Tech&Play és organitzada per MWCapital i compta amb la col·laboració de la Secretaria d’Estat de Digitalització i intel·ligència artificial del Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Grup CaixaBank i de Damm, empreses membres del patronat de MWCapital. 

Més informació
La MWCapital i Barcelona Health Hub connectaran Sant Pau amb les startups de salut
Wayra i MWCapital obren el tercer 5G ScaleUp Program
Goirigolzarri s’incorpora al patronat de MWCapital
Avui et destaquem
El més llegit