24 milions d'euros per fomentar l'ocupació

El programa d'ajuts aprovat per la Diputació de Barcelona vol promoure el treball estable i de qualitat

La Diputació de Barcelona contribuirà a fomentar l'ocupabilitat i el dinamisme del mercat de treball de la demarcació La Diputació de Barcelona contribuirà a fomentar l'ocupabilitat i el dinamisme del mercat de treball de la demarcació

24 milions d'euros per fomentar l'ocupabilitat dels veïns de Barcelona, especialment de les persones en risc d'exclusió social. La Diputació de Barcelona ha aprovat un programa d'ajuts als municipis, que s'estendrà durant dos anys, per tal d'incorporar mesures preventives per promoure el treball estable i de qualitat.

El Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 donarà suport econòmic a les poblacions per impulsar l'ocupació, sigui de forma preventiva o pal·liativa. En aquesta línia, es preveuen ajuts per finançar plans locals d'ocupació, activar la formació de persones en situació d'atur i afavorir la contractació de les empreses privades. Alhora, també s'oferirà una línia de suport específic als petits municipis de menys de 1.000 habitants.

Els plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona tenen el doble objectiu de promoure l'eficiència i impulsar la innovació del sistema públic local d'ocupació a la província i afavorir el dinamisme i la sostenibilitat del mercat de treball.

Més informació
La diputació de Barcelona i Pimec llancen Comerç 21
La Diputació de Barcelona facilita el cablejat de fibra òptica a 56 municipis
La Diputació de Barcelona facilita 725 insercions al mercat laboral
Avui et destaquem
El més llegit