Els Verdi compren l’edifici on són els cinemes

L'operació s'emmarca en l'acord de col·laboració que l'ICF i Triodos van signar a finals del 2018 per impulsar projectes socials, culturals i mediambientals

La compra garanteix la continuïtat de les sales | Cedida La compra garanteix la continuïtat de les sales | Cedida

L'ICF i Triodos han finançat conjuntament la distribuïdora i productora de cinema A Contracorriente Films per adquirir l'immoble en què hi ha els cinemes Verdi de Barcelona, segons han informat en un comunicat. L'operació, signada en el marc del conveni de col·laboració entre les dues entitats financeres, garanteix la continuïtat de la sala, així com la modernització i renovació de les instal·lacions.

Més info: L'ICF i Triodos cofinancen iniciatives d'impacte social

A més, l'operació s'emmarca dins l'acord de col·laboració que l'ICF i Triodos van signar a finals del 2018 amb l'objectiu d'impulsar el finançament de projectes empresarials d'inversió, creixement, innovació i/o internacionalització del sector social, mediambiental i cultural que generin un alt valor afegit i tinguin un impacte positiu en la societat. Mitjançant aquest acord, les dues entitats cofinançaran projectes per un import d'entre 500.000 i fins a 20 milions d'euros i per un període de fins a 15 anys.  

Per al fundador i conseller delegat d'A Contracorriente Films, Adolfo Blanco, aquesta adquisició “dóna estabilitat al projecte cinematogràfic i cultural dels cinemes Verdi, un referent de la cultura barcelonina, i ens permet planificar actuacions de millora a llarg termini”. “A més de continuar promovent la projecció de pel·lícules independents en versió original, la compra ens permet adequar les instal·lacions per adaptar-les millor a les necessitats dels clients”, afegeix Blanco.

Amb seu a Barcelona, A Contracorriente Films és líder en distribució de cinema independent i propietària de llargmetratges de gran èxit com Intocables o Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?, entre d'altres. 

Més informació
L'ICF entra en un projecte per promoure l'educació econòmica entre els 'millenials'
L’ICF impulsa el creixement de 390 empreses a Catalunya
L'ICF concedeix un prèstec participatiu a Reyes Varón
Avui et destaquem
El més llegit