Ajudes per digitalitzar i internacionalitzar les pimes de Terrassa

La Cambra de Comerç de Terrassa gestiona les ajudes de fons europeus a través del programa 'Xpande Digital'

El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, en una imatge d'arxiu | ACN El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, en una imatge d'arxiu | ACN

El programa Xpande Digital ofereix ajudes de fins a 4.000 euros per a pimes que es volen posicionar digitalment en els mercats exteriors. La Cambra de Comerç de Terrassa gestiona aquests fons, que provenen de finançament 100% europeu. Totes les micro, petites i mitjanes companyies de la demarcació de la Cambra de Terrassa ja poden sol·licitar les subvencions. 

En concret, els diners es dirigeixen a posar en marxa plans de màrqueting digital. Les accions que es poden subvencionar inclouen: l'elaboració de pàgines web, ecommerce, aplicacions o altres plataformes; dissenyar i crear campanyes de publicitat en marketplaces; preparar l'analítica web; o accions de generació de continguts de màrqueting, entre d'altres. 

El termini per presentar les candidatures per accedir a aquestes ajudes acaba el 12 de novembre. És necessari disposar de la signatura digital i aplicar l'autofirma per sol·licitar-la a través de la seu electrònica de la Cambra de Terrassa. Les empreses que siguin admeses tindran temps fins al 20 de gener per presentar els justificants de les despeses.  

Més informació
Mig milió de fons europeus per internacionalitzar pimes catalanes
Les 13 cambres, unides per les pimes i els autònoms
Lideratge i talent, claus per a la transformació digital de les pimes
Avui et destaquem
El més llegit