Boehringer inverteix 46 MEUR en R+D a Sant Cugat del Vallès

La seu compta amb 1.600 treballadors i treballadores de 41 nacionalitats

Exterior de la seu de la firma alemanya a Sant Cugat del Vallès | Europa Press Exterior de la seu de la firma alemanya a Sant Cugat del Vallès | Europa Press

Boehringer Ingelheim va tancar el balanç de l’any 2022 amb una inversió de 46,1 milions d’euros (+8,2%) en projectes d’R+D a la seu de Sant Cugat del Vallès. Aquestes instal·lacions acullen un total de 1.600 treballadors i treballadores de 41 nacionalitats. Un moviment de recursos que, segons la farmacèutica alemanya, ha permès ajudar a 1,1 milions de pacients a l’Estat. 

“El nostre objectiu és millorar la vida de les persones i els animals, especialment en les àrees amb necessitats no cobertes”, descriu Peter Ploeger. El director general de Boehringer a Espanya assegura que “els darrers resultats ens posicionen com un actor clau dins l’ecosistema sanitari nacional”. Ploeger també ocupa la direcció de la divisió de Salut Humana.

Actualment, a Sant Cugat del Vallès, la farmacèutica planteja els seus escenaris de futur amb tres hubs internacionals (IT Hub, Delivery Unit i Regulatory Affairs). “La nostra competitivitat i rendibilitat són la base per descobrir noves teràpies innovadores”, exposa Torsten Eschenbrenner, director financer de Boehringer. 

Més informació
Boehringer Ingelheim inverteix 11 milions d'euros en el hub digital de Sant Cugat del Vallès
Inversió milionària de Boehringer a Sant Cugat per la producció mundial d'un nou fàrmac
Boehringer, segona companyia que més ha venut en farmàcies
Avui et destaquem
El més llegit