La singapuresa TDCX s'estableix a Barcelona i crea 50 llocs de feina

La companyia tria la capital catalana per expandir-se a Europa i espera ocupar 300 persones abans que acabi 2020

L'empresa TDCX de Singapur tria Barcelona per obrir mercat a Europa | Cedida L'empresa TDCX de Singapur tria Barcelona per obrir mercat a Europa | Cedida

L’empresa de Singapur Transformative Digital Customer Experience (TDCX) ha obert a Barcelona la seva primera oficina a Europa per expandir els seus negocis en aquest mercat, segons informa el Departament d'Empresa en un comunicat. Amb l’obertura d’aquesta nova seu i el suport d'Acció, l’empresa de serveis de suport digital i tecnològic ha creat 50 llocs de treball a la capital catalana i espera arribar als 300 a finals del 2020.

Més info: Les millors ciutats del món per viure-hi i treballar-hi

Des de les noves oficines del districte 22@ de Barcelona, de 1.500 metres quadrats de superfície, TDCX ofereix solucions com la gestió de continguts, el suport tècnic, l’assessorament en  vendes i publicitat digital o l’atenció al client. La companyia també preveu doblar el seu espai d’oficines a finals d’any. TDCX treballa per a empreses dels sectors tecnològic, l’ecommerce, l’hostaleria o els productes de luxe. Amb seu central a Singapur i fundada al 1995, TDCX compta amb prop de 10.000 treballadors globalment i treballa en mercats com Malàisia, Tailàndia, Hong Kong, Filipines, Hong Kong, Japó i la Xina.

D’acord amb la directora de TDCX a Barcelona, Sophie Chelmick, “Barcelona no només és una de les ciutats més atractives per treballar, sinó que les nostres oficines també es troben al Silicon Valley de la ciutat, molt a prop d’algunes de les empreses tecnològiques líders mundials”. Chelmick afegeix que "aquesta nova situació ens dóna accés a l’ampli pol de talent que és Barcelona i ens ofereix moltes oportunitats per ser a la primera línia de la innovació”.

Més informació
Amazon contractarà 300 treballadors pel nou centre logístic de Rubí
La francesa Extia s'estableix a Barcelona i crearà 40 llocs de feina
Mitek crea 48 llocs de treball a Catalunya
La multinacional King inaugura seu a Barcelona amb 600 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit