Esteve compra una nova planta a Lliçà de Vall

El grup farmacèutic amplia la seva capacitat productiva amb una superfície de 21.176 metres quadrats i 89 nous treballadors

Les noves instal·lacions d'Esteve a Lliçà | Cedida Les noves instal·lacions d'Esteve a Lliçà | Cedida

El grup farmacèutic Esteve ha signat, mitjançant la seva branca Esteve Química, l'adquisició de la planta d'UQIFA a Lliçà de Vall. La compra d'aquestes instal·lacions industrials incrementarà, segons el grup, la capacitat productiva de la farmacèutica i ampliarà el seu rang de producció "assegurant el creixement continuat del grup" i "en línia amb la seva estratègia d'internacionalització".

Les instal·lacions de Lliçà de Vall ofereixen una superfície industrial de 21.176 metres quadrats, amb una plantilla de 89 treballadors i una capacitat de volum de reacció de 196 metres cúbics. En l'actualitat, aquesta planta es dedica a la fabricació de principis actius farmacèutics exportats a quatre continents.

El CEO d'Esteve, Staffan Schüberg, celebra l'adquisició com "una excel·lent oportunitat per augmentar la capacitat industrial i servir a clients i pacients de tot el món". Per la seva banda, el director d'operacions del grup, Pere Mañé, explica que el nou centre "encaixa perfectament en l'estratègia del grup acciona dos dels seus impulsors: la internacionalització i el creixement".

Més informació
Esteve i Leitat s'uneixen en un centre d'innovació
Esteve compra l'alemanya Riemser per especialitzar-se més
Avui et destaquem
El més llegit