La FEGP rep les primeres candidatures a la presidència

Neus Lloveras i Martí Sistané són els primers en presentar-se a les eleccions convocades per l'entitat

D'esquerra a dreta: Xavier Montserrat, tresorer de la FEGP; Martí Sistané, president de la FEGP, i Andreu Batlle, secretari de la FEGP D'esquerra a dreta: Xavier Montserrat, tresorer de la FEGP; Martí Sistané, president de la FEGP, i Andreu Batlle, secretari de la FEGP

La FEGP rep les primeres candidatures a les eleccions a la presidència de l'entitat. De moment, el Comitè Electoral ha rebut les opcions de l'actual president, Martí Sistané, i de Neus Lloveras. El termini de presentació de candidatures encara està obert i finalitzarà el pròxim 12 de setembre.

Acabat el termini, el mateix Comitè Electoral haurà de validar les propostes i sotmetre-les a l'aprovació del Consell Consultiu, que es reunirà el 19 de setembre. Serà el dictamen d'aquest òrgan qui proclami les candidatures que podran concórrer. Finalment, l'Assemblea General de Socis, convocada per l'1 d'octubre, decidirà qui ocuparà la presidència de l'entitat els pròxims quatre anys.

Més info: La FGEP convoca eleccions a la presidència

El passat mes de juliol el mateix president de l'entitat va proposar la convocatòria d'eleccions per tal que es pogués donar per consolidat el procés d'integració de les dues entitats originàries, la UEP i l'ADEPG. 

Sistané és president de la FEGP des de l'abril del 2017. A més, és soci director de Proment consulting i ha estat president de l'ADEPG des del 2016 i fins a l'arribada a la FEGP. 

Per la seva banda, Neus Lloveras ha estat alcaldessa de Vilanova i la Geltrú des del juny del 2011 fins al juny del 2019 i ha estat diputada en el Parlament de Catalunya des de l'octubre del 2015 i fins a l'octubre del 2017. A més, durant dos anys ha presidit l'Associació de Municipis per a la Independència. 

Més informació
La nova FEGP celebra la Nit de l'Empresa
Els Premis FEGP 2019 reconeixen 17 empreses del Gran Penedès
L'economia del Penedès-Garraf frena al darrer semestre
Avui et destaquem
El més llegit