La Cecot premia les germanes Amat per la seva trajectòria professional

L’acte de lliurament de guardons tindrà lloc el pròxim 23 d’octubre en el marc de la Nit de l’Empresari

Membres del jurat dels premis Reconeixement 2017 al Progrés Empresarial Membres del jurat dels premis Reconeixement 2017 al Progrés Empresarial

Les empresàries Joana i Immaculada Amat, codirectores d’Amat Immobiliaris, han estat distingides amb el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2017 per la seva trajectòria professional, segons ha informat la patronal catalana en un comunicat.

Les germanes Amat rebran el reconeixement en el marc de la 23a edició de la Nit de l’Empresari, que es celebrarà el pròxim 23 d’octubre sota el lema Explorant nous límits.

Amat és una empresa familiar nascuda a Sant Just Desvern l’any 1948 per Joan Amat i dirigida des de l’any 1952 per Concepció Amigó, viuda d’Amat. L’any 1990, la direcció va passar a les seves filles, Immaculada i Joana Amat. Durant 60 anys, la plantilla d’Amat Immobiliaris estava formada només per dones.

El jurat del premi, presidit per Antoni Abad i format per una vintena de personalitats de diferents àmbits, s’ha reunit aquest dijous per decidir els guardonats d’aquesta edició.

Les altres empreses o personalitats premiades en diferents categories han estat: Concom a l’empresa més internacional, Baraka Club de Viatges al comerç més dinàmic, IMC Toys al reconeixement a la innovació, Lúcid Design Agency a la millor iniciativa empresarial, Farga Group amb el premi Prevint, Eventos con Alma al reconeixement a la pime responsable i la Confederació Catalana de la Fusta a l’associació empresarial.

Més informació
Amat, el triomf de les noies de Sant Just
La Cecot celebra la seva Nit de l'Empresari
La Cecot premia el president de la Fundació Uriach 1838
Avui et destaquem
El més llegit