El Grup Tramuntana inverteix 3,5 milions d'euros en ampliar l'hotel de la Jonquera

La cadena hotelera remodela l'establiment, crea 37 noves habitacions i afegeix connectors per a cotxes elèctrics

L'Hotel Tramuntana ja compta amb 80 habitacions | Cedida L'Hotel Tramuntana ja compta amb 80 habitacions | Cedida

El Grup Tramuntana ha invertit 3,5 milions d’euros per remodelar i ampliar l’Hotel Tramuntana de la Jonquera, segons han informat en un comunicat. Aquesta segona fase inclou un edifici independent connectat per una passarel·la i suposa passar de les 43 habitacions a un total de 80 amb les 37 noves, amb nou mobiliari i equipament.

La remodelació integral ha anat a càrrec del gabinet d’arquitectura de Figueres Vilanova Arquitectes. Amb aquesta ampliació, el Grup Tramuntana confirma la seva aposta per invertir en l’àmbit de l’hostaleria i ja disposa d’un total de 210 llits en diferents conceptes d’allotjaments.

El nou hotel disposa d’un equipament modern, amb smarts TV, wifi gratuït a totes les zones comunes i habitacions, connectors per a cotxes elèctrics, un total de 30 places de pàrquing en soterrani i 50 en la superfície, així com un bar i terrassa. També disposa d’una sala de convencions i reunions per a 50 persones per poder acollir presentacions de productes, reunions de treball o formacions.

Més informació
Hard Rock construirà un hotel de luxe a Sant Adrià
Axel Hotels arriba a la ciutat de Bilbao
Barcelona, la ciutat amb més pernoctacions hoteleres el 2018
Avui et destaquem
El més llegit