CA | ES

Henkel estrena a Montornès el seu 'hub' europeu d'alta tecnologia

La companyia inverteix 35 milions d'euros en les noves instal·lacions, que quan estiguin operatives al 100% el 2020, comptaran amb uns 70 treballadors

El nou 'hub' europeu de Henkel a Montornès del Vallès | Cedida El nou 'hub' europeu de Henkel a Montornès del Vallès | Cedida

Henkel ha invertit 35 milions d'euros en la construcció del seu nou hub europeu d'alta tecnologia per a la indústria aeroespacial a Montornès del Vallès, just al costat de les instal·lacions que ja té la companyia, per donar resposta a l'increment de la demanda de solucions d'alt rendiment, segons han informat en un comunicat.

Més info: Henkel automatitza la fàbrica de Montornès

Tot i que s'ha inaugurat aquest 4 de juny, les instal·lacions no estaran operatives fins el 2020, quan acolliran uns 70 treballadors. Segons el vicepresident executiu d'Adhesive Techcnologies de Henkel, Jan-Dirk Auris, "el sector aeroespacial és un mercat creixent i atractiu per a nosaltres, ja que es preveu que la demanda mundial de nous avions de passatgers es dupliqui en els propers 20 anys".

Amb aquesta nova instal·lació, ampliaran la seva xarxa global de producció i distribució i, a més, segons subratlla Auris, "ampliem significativament les capacitats per a les nostres solucions d'alt impacte líders del sector".

Segons apunten en el comunicat, la nova planta aeroespacial amplia la fàbrica d'adhesius per a la indústria automotriu i compta amb instal·lacions per a la producció, laboratoris, oficines i un magatzem. A més, s'estén per una àrea de més de 14.000 metres quadrats, dels quals 3.000 els ocupa la fàbrica i 4.500 el magatzem. 

Més informació
Henkel incrementa un 9,6% les vendes el segon trimestre
Henkel amplia les instal·lacions a Montornès
Avui et destaquem
El més llegit