Inversió de 3 MEUR a les Borges Blanques

PMP Prêt-à-porter ha activat una nova línia automatitzada de cases prefabricades

Imatge general de les Borges Blanques | Turisme de les Garrigues Imatge general de les Borges Blanques | Turisme de les Garrigues

Nou moviment empresarial a les comarques de Lleida. PMP Prêt-à-porter ha invertit tres milions d'euros per ampliar, en 8.000 metres quadrats, les seves instal·lacions de les Borges Blanques (Les Garrigues). L'objectiu és activar una nova línia automatitzada de cases prefabricades.

Per dur a terme aquesta iniciativa, l'empresa ha creat 30 nous llocs de treball i es preveu que la xifra de plantilla s'incrementi fins a les 115 persones. PMP vol controlar el 80% de la construcció d'un habitatge a la seva fàbrica i, a la vegada, garantir la màxima certificació energètica.

El centre productiu de la firma industrial, situat al polígon Castellots, té una superfície de 16.000 metres quadrats. El termini d'entrega d'un habitatge és de quatre mesos. Anualment, la producció és d'unes 70 cases i els principals mercats són l'àrea metropolitana de Barcelona i la resta del territori. Des de fa uns mesos, PMP té una oficina a Madrid.

Més informació
Flax & Kale obre les portes (per primer cop) a inversors externs a la família
Optimisme a les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida
Els carretons 'made in Lleida' que viatgen arreu del món
Avui et destaquem
El més llegit