Moldstock Logística obre un nou centre a Granollers

Amb la nau de de 3.000 metres quadrats, l'empresa del grup Moldtrans suma 17 instal·lacions pròpies a l'Estat i Portugal

La nova nau de Moldstock La nova nau de Moldstock

Moldstock Logística ha obert un nou centre de 3.000 metres quadrats a Granollers (Vallès Oriental). Aquesta obertura respon al creixement de l'empresa i a la incorporació de nous clients de diversos sectors. A banda d'aquest, l'empresa de serveis logístics del grup Moldtrans ha sumat també un nou centre a Alacant, amb el que assoleix els 17 en el conjunt de l'Esat espanyol i Portugal, amb una superfície logística de 60.000 metres quadrats i capacitat per a més de 45.000 europalets.

L'obertura del centre logístic de Granollers, de 3.000 metres quadrats, respon a la necessitat d'ampliar la capacitat de l'empresa a Catalunya per a atendre els nous clients incorporats recentment en sectors com a decoració, parament i llar, joguina, tèxtil i electrodomèstics, segons ha desgranat l'empresa. Es tracta de la cinquena instal·lació de Moldstock a la província de Barcelona, on ja disposa de centres logístics a Santa Maria de Palautordera, Mollet del Vallès, La Roca del Vallès i Montcada i Reixac.

Més informació
La connexió impossible entre Sabadell, Terrassa i Granollers
Aldi estrena botiga a Granollers
Milloren les comunicacions al polígon Jordi Camp de Granollers
Avui et destaquem
El més llegit