Nestlé busca 200 treballadors per al 'hub' d'Esplugues de Llobregat

La companyia necessita perfils per cobrir les vacants de 'product manager', arquitectes informàtics, analistes de mercat i experts tecnològics

Nestlé incrementa a 600 treballadors la seva plantilla | Google Maps Nestlé incrementa a 600 treballadors la seva plantilla | Google Maps

Nestlé contractarà a 200 treballadors per l'àrea informàtica vinculada al negoci i les finances al hub que té a Esplugues de Llobregat, segons han informat en un comunicat. Amb això, la companyia incrementarà fins a 600 persones el seu equip tecnològic quan finalitzi el període de selecció, a mitjans del 2020.

Més info: Nestlé aposta per les startups catalanes i s'incorpora a Barcelona Tech City

La companyia està seleccionant, de moment, perfils per cobrir les vacants de product manager, arquitectes informàtics, analistes de mercat o experts tecnològics. A més, Nestlé preveu que les noves contractacions donin suport informàtic mitjançant productes o serveis a escala internacional i a tots els mercats i marques de Nestlé.

La directora global IT del hub de Nestlé, Jelena Trajkovic, subratlla que "els nous perfils, juntament amb els equips que ja tenim, jugaran un paper molt important en la transformació digital de Nestlé".

Més informació
Nestlé instal·larà a Girona una caldera que genera vapor amb el pòsit del cafè
Nestlé i la UB col·laboren per l'ocupabilitat dels refugiats
Nestlé traslladarà la divisió tecnològica a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit