Voronet adquireix GLV08 per reforçar-se al sector automobilístic

L'empresa de fabricació de cintes adhesives industrials compra el 22% de les accions del seu proveïdor

El CEO de Voronet,  Voronet, Eduard Papell El CEO de Voronet, Voronet, Eduard Papell

L'empresa dedicada a la fabricació de cintes adhesives pel sector industrial i l'automoció, Voronet, ha adquirit el 22% de les accions de la firma GLV08 de Barberà del Vallès, especialitzada en processos d'etiquetatge.

Voronet, que es troba ubicada a la localitat de Cerdanyola del Vallès, té la intenció d'enfortir i potenciar la fabricació d'etiquetes industrials per al sector de l'automoció, segons ha informat l'empresa en un comunicat. Fins ara, GLV08, integrada per professionals de les arts gràfiques en el sector de l'adhesiu i de l'embalatge flexible, era proveïdor habitual de Voronet.

El CEO de Voronet, Eduard Papell, justifica l'operació i la inversió per la rellevància del sector de l'automoció a casa nostra, cosa que ha portat la companyia a concentrar precisament en aquest sector el seu esforç en desenvolupament i expansió industrial.

Amb 42 treballadors, entre personal fix i col·laboradors, Voronet està homologada per diferents marques automobilístiques com Seat, Renault, Volkswagen i Nissan. La companyia va facturar el 2016 un total de 6,3 milions d'euros, xifra que representa un increment del 17% respecte a l'any anterior.

Més informació
Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Polinyà
TSB obre centres a València i Madrid
Mars Espanya elevarà la facturació un 6%
Avui et destaquem
El més llegit