La nova edició d'Advanced Factories definirà el camí de la IA

Més de 320 experts abordaran l'impacte de la IA i la integració dels sistemes d'automatització per millorar l'eficiència i la productivitat en la indústria

Un robot circulant a l'Advanced Factories | Cedida Un robot circulant a l'Advanced Factories | Cedida

Advanced Factories, l'esdeveniment líder en automatització, robòtica industrial i indústria 4.0 del sud d'Europa, torna aquest 2024 per a la seva vuitena edició. Advanced Factories, que tindrà lloc del 9 a l'11 d'abril a la Fira de Barcelona Gran Via, ha obert ja les acreditacions perquè tots aquells professionals industrials puguin descobrir les últimes solucions i tecnologies per millorar l'eficiència i la productivitat de les seves fàbriques.

"Sota el lema Integrating Automation Systems, volem fer un pas més enllà en la transformació de la indústria i abordar la integració de tots els equips, sistemes i tecnologies per potenciar la competitivitat de les plantes de producció", assenyala Victor Blanc, Event Manager d'Advanced Factories. Per això, durant tres dies, més de 560 empreses expositores presentaran les últimes novetats en sistemes d'automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, intel·ligència artificial, bessó digital, analítica de dades, ciberseguretat o sistemes integrats de producció, entre moltes altres solucions.

Més de 320 experts internacionals compartiran quins són els cinc grans eixos de la transformació digital de la indústria

En el marc d'Advanced Factories se celebrarà un any més l'Industry 4.0 Congress, en què més de 320 experts internacionals compartiran quins són els cinc grans eixos de la transformació digital de la indústria: intel·ligència artificial, Big Data, IoT, robòtica i ciberseguretat. A més, abordaran l'impacte d'aquestes tecnologies en diferents indústries com l'automoció, l'electrònica, la mobilitat, l'alimentació, el sector tèxtil, energètic o el sector farmacèutic.

"L'ús de les dades per generar millors experiències de client, la utilització de la intel·ligència artificial per fer molt més eficients els processos empresarials, la mutació dels productes a serveis per generar nous models de negoci i, especialment, la cerca de l'excel·lència en els equips humans, són aspectes fonamentals per abordar amb èxit el desafiament digital que suposa aquest moment de disrupció actual", apunta Roger Casellas, nou director del programa de l'Industry 4.0 Congress.

Més info: L'Advanced Factories tanca la seva edició més multitudinària amb 34.827 professionals

En aquest sentit, el congrés presentarà casos d'èxit d'empreses que estan evolucionant cap a models de negoci orientats a serveis, aprofitant tecnologies digitals com l'IoT, la IA i l'analítica de dades per oferir solucions orientades a resultats i experiències personalitzades als clients.

Més informació
Advanced Factories presentarà casos d'èxit d'implementació de la indústria 4.0 al sector tèxtil
Barcelona es prepara per "una nova era en tecnologia d'automatització" amb Advanced Factories
Advanced Factories guanya espai i es desplaça a la Fira de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit