Crous deixa Cacaolat i Damm

El candidat a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona vol dedicar-se plenament a la campanya electoral

Enric Crous és candidat a la Cambra de Comerç de Barcelona | Àngel Bravo Enric Crous és candidat a la Cambra de Comerç de Barcelona | Àngel Bravo

L'empresari i candidat a la Cambra de Comerç de Barcelona, Enric Crous, ha deixat el seu càrrec com a conseller delegat de Cacaolat i com a conseller a Damm per dedicar-se plenament a la institució, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter.

Crous ja va avançar en una entrevista a VIA Empresa que no es presentaria a la presidència de la Cambra "ni per Damm ni per Cacaolat" i ho va justificar sota l'argument que "prefereixo presentar-me amb una companyia de les que sóc accionista". Això sí, encara no se sap sota el paraigua de quina empresa anirà perquè, com ja va dir llavors, tampoc vol donar "tantes pistes".

Més info: Enric Crous: "Vull posar els punts sobre les is des de la Cambra de Barcelona"

D'aquesta manera, Crous tanca un període de quasi 30 anys a Damm, on va ser director fins a principis del 2017, moment en què va començar a dirigir Cacaolat. Abans havia dirigit Mercabarna i Fira de Barcelona. Ara es dedicarà "plenament" a les eleccions de la Cambra, que se celebren el proper 8 de maig a través del vot electrònic per primera vegada. De moment, es disputa la presidència de la Cambra amb tres candidats més: José María Torres, de Numintec; Carles Tusquets, de Mediolanum; i l'economista Ramon Masià.

"Ha estat un plaer treballar amb Damm i Cacaolat. Han estat més de 30 anys amb la responsabilitat de liderar un equip de 3000 persones i el reconeixement de la societat i el consumidor", ha conclòs Crous. 

Més informació
Lleida, la cambra de Pimec
Els nous suports de Torres per presidir la Cambra
El vot electrònic, la pugna a la Cambra
El 'Fair Play' de Crous per presidir la Cambra de Barcelona
Torres: "La Cambra actual no representa autònoms, pimes, ni grans empreses"
Avui et destaquem
El més llegit