Grup Julià reforça la seva estructura directiva

La companyia de transports incorpora a Javier Robles com a Director de Persones i a Rafa Cifre com a Director d'Estrtègia Receptiu

Nomenament directius Grup Julià | Cedida Nomenament directius Grup Julià | Cedida

Grup Julià ha reforçat la seva cúpula directiva amb el fitxatge de Javier Robles, nou Director de Persones, i Rafa Cifre, nou Director d'Estratègia de Turisme Receptiu, línia principal d'especialització del Grup en els últims exercicis.

Més info: Grup Julià eleva la facturació un 15% fins a 356 milions d’euros

Amb aquests nomenaments el grup empresarial especialitzat en serveis globals de turisme i mobilitat pretén consolidar dos dels seus grans actius estratègics, segons ha anunciat en un comunicat. Un d'aquests actius és el turisme urbà, en el qual la companyia ja compta amb presència a més de 40 ciutats a 18 països. L'altre àmbit que vol potenciar és el de la Gestió de Persones, ja que l'empresa actualment compta amb una plantilla de 1.600 persones arreu del món.

Per gestionar l'acció del Grup Julià en l'àmbit de turisme receptiu s'incorpora Rafa Cifre, diplomat en Turisme per l'Escola Universitària de Turisme de la Universitat de les Illes Balears i amb més de 22 anys d'experiència en el sector. La Gestió de Persones recaurà sobre Javier Robles, qui compta amb més de 20 anys de trajectòria professional en la gestió de personal i recursos humans en empreses com Bimbo.

Més informació
Grup Julià estrena un servei de transport interurbà a Andorra
Grup Julià compra Autocares Padrós i amplia la seva flota
Avui et destaquem
El més llegit