Mobilitat urbana, la nova línia de negoci de Seat

Amb aquesta unitat estratègica, la companyia integrarà totes les solucions des del producte fins a serveis i plataformes

Luca de Meo presenta la nova moto elèctrica de Seat | Cedida Luca de Meo presenta la nova moto elèctrica de Seat | Cedida

Seat ha presentat un nou avanç en la seva estratègia de mobilitat urbana amb un triple anunci: la creació d'una nova unitat estratègica de negoci, Seat Urban Mobility, el seu nou i-Kickscooter concept i la primera i-Scooter elèctrica. Així ho ha explicat el seu president, Lucca de Meo, durant la IX edició de l'Smart City Expo World Congress.

Més info: Seat se supera i ja frega el mig milió de vehicles venuts

Aquesta nova unitat de negoci integrarà totes les solucions de mobilitat, tant de producte com de serveis i plataformes i liderarà el llançament de la i-Scooter que arribarà al mercat el 2020. A més, sota aquesta nova àrea també s'inclourà el nou i-Kickscooter concept, que complementa el portfolio que va iniciar amb el Seat EXS el 2018. La gamma de productes està dissenyada per a client final, així com per a flotes i serveis compartits.

En aquesta línia, Seat Urban Mobility seguirà analitzant juntament amb els representants de les ciutats i les administracions públiques la idoneïtat d'un vehicle "ingenieritzat" per a la mobilitat urbana com el concepte Seat Minimó, presentat en l'última edició del Mobile World Congress.

Seat Urban Mobility també integrarà Respiro, la plataforma de carsharing que actualment presta servei a Madrid i des de fa uns dies també a l'Hospitalet de Llobregat. Respiro compta amb una flota sostenible de vehicles propulsados per gas natural comprimit (GNC) i pròximament inclourà també el nou Mii electric. La nova unitat de negoci també gestionarà el kicksharing que Seat ofereix juntament amb la startup UFO. També comptarà amb el suport del nou centre de desenvolupament de programari de la companyia, el Seat:Code.

Més informació
El 'carsharing' de Seat aterra a L'Hospitalet de Llobregat
Seat Arona, entre els cotxes més sostenibles
Una nit empresarial entre la medalla de Seat i la declaració de Pedralbes
Avui et destaquem
El més llegit