Unilever dóna 100 milions d'euros en sabó, desinfectant i aliments

A Espanya, ha donat 10.000 unitats de Moussel i Dove Baby a hospitals i distribuirà 22.000 mascaretes

Unilever adaptarà les seves línies de producció per fabricar desinfectant Unilever adaptarà les seves línies de producció per fabricar desinfectant

Unilever contribuirà amb 100 milions d'euros per ajudar en la lluita contra la pandèmia del coronavirus a través de donacions de sabó, desinfectant, productes de neteja i aliments. Així, el fabricant de marques com Dove, Frigo, Knorr i Hellmann's, ha anunciat un conjunt de mesures per lluitar contra la crisi de la covid-19 a tot el món, segons ha informat en un comunicat.

En concret, donarà productes com sabons i desinfectants per valor de, com a mínim, 50 milions d'euros a la Plataforma d'Acció Covid del Fòrum Econòmic Mundial, que està donat suport a les organitzacions i agències de salut globals amb la seva resposta a l'emergència.

A més de les donacions de sabó, Unilever adaptarà les seves línies de producció per fabricar desinfectant per al seu ús en hospitals, escoles i altres entorns institucionals.

Ajudes a tots els nivells

A Espanya, la companyia ha donat 10.000 unitats de producte de les marques Moussel i Dove Baby a diversos hospitals, i donarà més de 22.000 mascaretes a diferents centres sanitaris i residències de majors.

Respecte a clients i proveïdors, Unilever oferirà 500 milions d'euros de liquiditat per donar suport a tots els actors que formen part de la cadena de valor de la companyia. Ho farà a través del pagament anticipat als proveïdors, petits i mitjans que, degut la situació actual i l'afectació als seus negocis, es troben en una situació més vulnerable, perquè d'aquesta forma tinguin la liquiditat financera que necessiten.

També estendrà el crèdit a clients minoristes seleccionats a petita escala el negoci dels quals depèn d'Unilever, per ajudar-los a administrar i protegir els seus treballs.

Més informació
2.400 viseres per a hospitals catalans i valencians
Correos Express arrenca l'enviament gratuït de material sanitari
Seur activa un transport solidari de mascaretes
Mango dona dos milions de mascaretes en ple ERTO
Avui et destaquem
El més llegit