Popcorn Time, el Netflix gratuït

VIA Empresa et presenta aquesta alternativa per als amants de les sèries i pel·lícules

Popcorn Time guanya adeptes
Popcorn Time guanya adeptes

Segur que molts de vosaltres heu sentit a parlar de Netflix, el popular servei de vídeo en streaming que aquest mateix mes estarà disponible al nostre país. Tot i ser un servei esperadíssim per als amants de pel·lícules i sèries de televisió, existeix una alternativa que està guanyant molta popularitat i que permet veure de manera totalment gratuïta pel·lícules i sèries que s'han estrenat fa ben poc temps.

Popcorn Time és una aplicació gratuïta que pot descarregar-se per a Windows, Mac OSX, Linux i Android que incorpora un amplíssim catàleg de pel·lícules, sèries de televisió i anime (dibuixos animats d'origen japonès).

La peculiaritat d'aquest catàleg és que a més d'incloure pel·lícules de tots els temps, disposa de la gran majoria de novetats, fins i tot algunes que encara estan projectant-se als cinemes, en alta qualitat. Això sí, els continguts sempre es publiquen en versió original amb l'opció de veure'ls amb subtítols en diferents idiomes.

Com funciona?
Fer-la servir és d'allò més fàcil. N'hi ha prou amb descarregar l'aplicació des de la seva pàgina web oficial i accedir-hi. En arrencar, Popcorn Time actualitzarà el seu catàleg de continguts i sense que faci falta registrar-se ens presentarà les darreres novetats disponibles.

Des de la seva pantalla principal podem navegar per les pel·lícules, sèries o dibuixos animats més populars. Tot i això, si voleu veure alguna cosa més antiga, podeu fer servir el cercador situat a la part superior dreta de la pantalla.

Un cop seleccionat un contingut, en podeu veure la caràtula, la seva classificació i una petita sinopsi. Si encara no us heu decidit del tot, teniu l'opció de veure'n el tràiler. Si ja ho teniu clar, podeu prémer el botó "Mira ara" –i triar opcionalment l'idioma dels subtítols– per començar-ne la reproducció en HD (720p) o FullHD (1080p).Com és possible?
Us esteu preguntant com és possible que una aplicació així pugui funcionar? La tecnologia que hi ha al darrera és d'allò més curiosa. En el moment en què vosaltres comenceu a veure un contingut no esteu descarregant-lo de cap servidor d'Internet. En canvi, esteu veient-lo directament des dels ordinadors d'altres usuaris de Popcorn Time –fent servir la tecnologia BitTorrent–.

Al mateix temps, el vostre ordinador també comparteix aquell contingut que ja s'ha descarregat amb altres usuaris de la plataforma. D'aquesta manera, tot i la dubtosa legalitat del sistema, fa que la seva xarxa distribuïda entre usuaris finals sigui realment difícil de clausurar per les autoritats.

Avui et destaquem
Comentaris