Imatge de la fàbrica | Zander Foods

ALIMENTACIÓ

Zander Foods invertirà 4 MEUR a la planta de Montcada i Reixac

L'empresa de productes carnis té una plantilla de 90 persones

Zander Foods ha anunciat una inversió de quatre milions d’euros per modernitzar les seves instal·lacions de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). L’empresa, dedicada a l’elaboració de productes carnis, té una plantilla de 90 persones i la previsió, de cara a finals d’any, és incrementar-la un 30%. En l’àmbit de la facturació, l’objectiu de Zander Foods és tancar el balanç amb una facturació de 35 milions d’euros, xifra que s’hauria d’incrementar fins als 100 milions, de cara l’any 2025. El producte fresc, envasat i cuit és la principal línia comercial del grup. 

“Volem mantenir una excel·lent qualitat als nostres productes i, a la vegada, millorar la nostra capacitat industrial i comercial”, apunta Francesc Laymon. En aquest sentit, el director de Zander Foods també aposta per “l’expansió i la internacionalització” de la marca. El passat mes de gener, l’empresa Premier Foods & Meat SL, dedicada al producte fresc de vedella, porc i corder, va adquirir les empreses Lasús Marsá SAU, distribuïdora de la marca Max Zander, principal fabricant de salsitxes prèmium a Catalunya, i la Charcutería Hispano Alemana SLU. D'aquesta manera, el grup Zander Foods engloba, amb les seves diferents marques, tota la gamma de producte.